Electricieni in sectorul 3 Bucuresti

Sigurante care sar des? Miros de ars care vine dinspre tabloul electric sau prize care curenteaza „usor”. Cu siguranta ai nevoie de un electrician pentru instalatia ta.

Pericolul de incediu este ridicat in cazul in care reteaua electrica nu mai face fata. In apartamentele vechi instalatia electrica a fost proiectata pentru nevoi de consum mult mai mici. In plus, o data cu trecerea timpului instalatia electrica nu mai functioneaza in parametrii de la inceput. Ai nevoie de o refacere integrala a instalatiei electrice.  Un electrician autorizat sector 3 poate interveni rapid orice problema ai avea.

Ce probleme poate rezolva un electrician sector 3?

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina
 • Realizare instalatii electrice noi la apartamente, case si vile
 • Remedierea defectelor aparute in instalatia electrica
 • Montaj panouri electrice.
 • Montaj corpuri iluminat, intrerupatoare, prize
 • Adaugare circuite noi pentru plite si cuptoare electrice.
 • Reparatii si interventii rapide la orice instalatie electrica
 • Impamantare si service intretinere instalatii electrice etc.
 • Verificare instalatii electrice
 • Verificare circuite electrice
 • Verificarea corectitudinii protectiei pentru instalatia electrica

Reviziile la instalatiile electrice se realizează vizual prin inspectia instalatiei electrice (panouri, prize, intrerupatoare) precum si cu ajutorul aparatelor ce permit masurarea parametrilor de functionare a instalatiei electrice.

Cum intervine un electrician autorizat?

Un electrician autorizat ANRE poate sa asigure inspectii tehnice precum si reparatii la instalatiile electrice. De la schimbarea sigurantelor arse pana la inlocuirea intregului tablou de sigurante, un electrician poate efectua interventii autorizate asupra instalatiei electrice.

In cazul in care instalatia electrica a fost afectata de un scrutcircuit traseul electric necesita inlocuire. Pentru a evita costurile mari ale reparatiilor este mai bine sa previi. Interventii la instalatiile electrice pot sa fie facute preventiv, instalatia fiind verificata pentru exploatarea ei in conditii optime de siguranta si eficienta. Mentenanta consta in verificarea prizelor si intrerupatoarelor, verificarea izolatiilor, verificarea sigurantelor si panoului de sigurante, precum si in masurarea parametrilor tehnici de functionare a instalatiei electrice.

Cum sa aleg un electrician?

Daca esti in cautarea unui electrician in sectorul 3 Bucuresti urmatoarele sfaturi te pot ajuta:

Electrician autorizat ANRE

Interventiile la instalatiile electrice trebuie facute doar de personal calificat si autorizat ANRE. Orice interventie neautorizata va pune in pericol.

Factura si garantie lucrari instalatii electrice

Alege doar electricieni profesionisti care ofera factura si garantie pentru lucrarile efectuate.

Estimare de pret inainte de lucrare

Inainte de orice lucrare ar trebui cerut un estimat de pret. Pe langa aflarea costului aproximativ al lucrarii, un electrician sector 1 iti va prezenta si mai multe solutii pentru problema ta. Vei putea alege informat solutia potrivita pentru tine. Trebuie insa sa tii cont de faptul ca pretul este totusi estimat – la lucrarile complexe precum refacerea instalatiei electrice intro casa sau apartament vechi pot aparea surprize. Este bine sa pregatesti o rezerva financiara in cazul acesta.

Daca problemele cu instalatia electrica sunt grave si presupun interventie urgenta, apeleaza in cel mai scurt timp la un electrician Bucuresti in regim non stop. Serviciile de urgenta 24 de ore din 24 oferite de un electrician non-stop, impiedica problemele electrice sa se transforme in dezastre. Solicita interventia imediata a unui electrician disponibil 24/7 !

Mentenanta instalatii electrice sector 3

Realizam servicii de mentenanta instalatii electrice pentru mentinerea instalatiei electrice in parametri optimi (functionare cat si siguranta). Alege lucrarile de mentenanta pentru a preveni defectarea instalatiei electrice si a reduce costurile cu reparatiile si eventualele pagube ce pot surveni in urma defectarii instalatiei.

Acest serviciu se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, care trebuie sa le ofere angajatilor un mediu de munca fara pericole.

Electrician Sector 3 (Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii, Salajan)

Servicii electrician sector 3

Servicii electrician sector 3

Cateva din serviciile oferite de echipele noastre de electricieni din sector 3

Electrician non-stop

Siguranta familiei si a locuintei este esentiala. Solicita interventia unui electrician non-stop cand te confrunti cu o problema electrica urgenta!

Electricieni asociatii de proprietari

Functionalitatea si siguranta sistemului electric sunt esentiale pentru orice locuinta. Daca nu este intretinut si exploatat corespunzator, acesta prezinta un risc ridicat de incendii sau socuri electrice.

Electrician urgente

Urgentele electrice necesita interventie imediata. Pentru orice problema de natura electrica soliciti interventia urgenta a unui electrician.

Montaj corpuri de iluminat

Iluminarea adecvata a locuintei este un aspect important al designului interior, deoarece sporeste atractivitatea estetica si creeaza o ambianta speciala.

Montaj protectii la scurtcircuit si suprasarcina

Riscurile de avarii sau accidente pe care le implica un scurtcircuit sau o suprasarcina pot fi evitate daca sunt respectate normele de siguranta in domeniul electric.

Circuite electrice suplimentare

Sunt aparatele si dispozitivele electrice din locuinta configurate sa functioneze in siguranta?

Mesterul Casei