Montaj protectii la scurtcircuit si suprasarcina

Montaj protectii la scurtcircuit si suprasarcina

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Riscurile de avarii sau accidente pe care le implica un scurtcircuit sau o suprasarcina pot fi evitate daca sunt respectate normele de siguranta in domeniul electric, daca sunt utilizate dispozitive si instrumente specifice iar interventiile sunt realizate doar de catre persoane autorizate.

Pentru a proteja atat echipamentul electric cat si consumatorii in caz de scurtcircuit sau suprasarcina, solutia este montarea unor dispozitive de protectie. Acestea trebuie sa sesizeze aparitia unui regim anormal de functonare si sa izoleze zona defecta prin intermediul aparatelor de comutatie.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj protectii la scurtcircuit si suprasarcina

  100 RON

  Electrician autorizat

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj protectii la scurtcircuit si suprasarcina

Dispozitivele de protectie la scurtcircuit si suprasarcina minimizeaza riscul unui eventual incendiu provocat de o avarie a instalatiei electrice sau cel de electrocutare. Altfel spus, au rolul de a proteja atat utilizatorii instalatiei electrice cat si echipamentele conectate la aceasta. Intreruptoarele automate, sigurantele fuzibile, releele de protectie, declansatoarele sau descarcatoarele de supratensiuni sunt aparate de protectie cu functii si roluri specifice care se monteaza in interiorul unui tablou electric.

Pentru a te asigura ca elemente de protectie sunt corespunzatoare pentru sarcina, conductoarele au o sectiune potrivita, contactele sunt corect izolate, sigurantele si conductoarele in tabloul electric de distributie sunt marcate corespunzator sau ca nu exista circuite sau prize supraincarcate, alege sa lucrezi cu electricieni calificati si autorizati. Electricienii de la Mesterul Casei sunt solutia pentru interventii electrice sigure si eficiente!

Mesterul Casei