Termeni si conditii

  1. Home
  2. Termeni si conditii
Filter

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

ACURATETEA, INTEGRALITATEA SI ACTUALITATEA INFORMATIEI

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

GARANTII

Acest website va este oferit „asa cum este” si „asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, Mesterul Casei nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la Mesterul Casei prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificareprealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

RESPONSABILITATE LEGALA

Mesterul Casei si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra. Mesterul Casei si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil. Mai mult, Mesterul Casei nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de Mesterul Casei sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

ACTIVITATI INTERZISE

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care Mesterul Casei, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la: – Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei; – Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia Mesterul Casei, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a Mesterul Casei; – Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilorMesterul Casei sau proprietatilor altor persoane; – Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale Mesterul Casei sau ale tertilor.

JURISDICTIE SI LEGE APLICABILA

Serviciile Mesterul Casei, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Mesterul Casei nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Dumneavoastra si Mesterul Casei sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

Mesterul Casei