Cum sa alegi cea mai buna plita pe gaz pentru bucataria ta

Plita pe gaz este o optiune ideala nu numai pentru a imbunatati experienta de gatit, dar si pentru a imprima un anumit stil bucatariei tale. (mai mult…)

afla mai mult

Beneficiile contactarii unui electrician non-stop

Problemele electrice sunt imprevizibile, infricosatoare si incomode. Daca te confrunti cu o urgenta electrica, este imperativ sa contactezi un electrician autorizat disponibil 24 de ore din 24. Cu experienta si expertiza acestuia, nu numai ca situatia va fi remediata, dar serviciile oferite iti vor aduce si alte beneficii semnificative precum: (mai mult…)

afla mai mult

Cand ar trebui sa apelezi la un electrician non-stop?

Problemele electrice pot avea consecinte grave daca nu sunt tratate corespunzator. Ignorate sau amanate, acestea reprezinta un real pericol pentru siguranta familiei si integritatea locuintei. (mai mult…)

afla mai mult

Ce trebuie sa faci cand scurgerea de la cada este infundata

Apa din cada se scurge lent sau se ridica deasupra picioarelor in timpul dusului? Canalalul de scurgere emana un miros urat? Cu siguranta te confrunti cu o problema sanitara ce nu trebuie amanata. (mai mult…)

afla mai mult

Dispozitivul cu hidrojet - o metoda eficienta de desfundare a canalelor de scurgere

Canalele de scurgere infundate reprezinta o amenintare majora pentru integritatea structurala a locuintei, dar si pentru sanatatea familiei. (mai mult…)

afla mai mult

De ce nu trebuie sa desfunzi singur sifonul de pardoseala?

Sifonul de pardoseala este acel accesoriu sanitar care are rolul de a colecta surplusul de apa si de a-l directiona catre coloana principala de scurgere, astfel incat suprafata pardoselii sa ramana in permanenta uscata. (mai mult…)

afla mai mult

De ce este important sa inlocuiesti instalatia electrica?

Daca locuiesti intr-un apartament vechi de peste 25 de ani sau daca sistemul electric actual nu poate satisface nevoile de energie ale familiei, atunci este timpul pentru inlocuirea instalatiei electrice. (mai mult…)

afla mai mult

Cand este necesara schimbarea instalatiei electrice

Functionarea corecta a instalatiei electrice este foarte importanta pentru orice tip de imobil, fie el cu destinatie comerciala sau rezidentiala. Conexiunile electrice nesigure si defecte reprezinta un real pericol de incendiu sau electrocutare. (mai mult…)

afla mai mult

Ce beneficii iti aduce schimbarea instalatiei electrice

O instalatie electrica invechita si uzata nu este doar un inconvenient, ci este in primul rand o problema de siguranta. Daca nu este modernizata si adaptata corespunzator numarului de consumatori, aceasta prezinta un risc ridicat de aparitie a problemelor de natura electrica.  (mai mult…)

afla mai mult

Ce riscuri implica o instalatie electrica veche

Siguranta instalatiei electrice trebuie sa ramana o prioritate. Cablurile uzate sau deteriorate prezinta un risc ridicat de incendiu sau electrocutare, motiv pentru care este recomandat ca la intervale regulate de timp sa efectuezi verificarea acestora iar instalatiile electrice vechi de peste 25 de ani sa fie schimbate. (mai mult…)

afla mai mult
Mesterul Casei