Electricieni asociatii de proprietari

Electricieni asociatii de proprietari

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Functionalitatea si siguranta sistemului electric sunt esentiale pentru orice locuinta. Daca nu este intretinut si exploatat corespunzator, acesta prezinta un risc ridicat de incendii sau socuri electrice. 

In timp, uzura echipamentelor, coroziunea sau incarcarea excesiva a circuitelor duc la deteriorarea instalatiei electrice. Intretinerea periodica a acesteia prin interventii realizate de personal autorizat inseamna eliminarea riscurilor de incendiu sau electrocutare cauzate de o functionare defectuasa, dar si asigurarea unui confort sporit prin eficientizarea functionarii acesteia.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

  • Factura fiscala
  • Lucrari garantate 24 luni
  • Instalator autorizat ANRE
  • Autorizatie ANRE
  • Asigurare de raspundere civila (daune)
  • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

  • In functie de lucrare

    Electrician autorizat

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Electricieni pentru asociatiile de proprietari

Asigurarea unei functionari optime a instalatiilor si echipamentelor electrice ale unui bloc de locuinte implica executia, controlul si verificarea periodica a acestora conform normativelor in vigoare.

Schimbarea sau reparatia unui tablou electric parti comune, inlocuirea instalatiei electrice sau a transformatorului de la subsolul blocului, schimbarea prizelor si intrerupatoarelor sau remedierea altor defectiuni ale instalatiei electrice sunt lucrari pe care un electrician autorizat le efectueaza in conditii de maxima siguranta. Efectuarea testelor si masuratorilor aferente pentru identificarea circuitelor electrice supraincarcate, a semnelor de uzura sau a altor deficiente, sunt actiuni specifice unei operatiuni de verificare si mentenanta.

Alege sa lucrezi cu personal autorizat pentru orice tip de interventie asupra instalatiei electrice! Orice lucrare beneficiaza de garantie, iar problemele sunt rezolvate rapid si eficient. Contacteaza electricienii de la Mesterul Casei!

Mesterul Casei