Montaj corpuri de iluminat

Montaj corpuri de iluminat

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Iluminarea adecvata a locuintei este un aspect important al designului interior, deoarece sporeste atractivitatea estetica si creeaza o ambianta speciala. Alegerea corpurilor de iluminat potrivite si montajul corect al acestora creeaza un mediu sigur si confortabil, transformand spatiul de locuit intr-o combinatie perfecta de functionalitate si stil.

Indiferent de tipul de montaj – incastrat, suspendat sau aparent, pentru a te bucura de o buna functionalitate a corpurilor de iluminat  asigura-te ca instalarea acestora este bine efectuata si respecta conditiile de siguranta.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj corpuri de iluminat

  25 RON

  Electrician autorizat

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj corpuri de iluminat

Montajul corpurilor de iluminat este o sarcina dificila si periculoasa pentru cei care nu au cunostinte si experienta in lucrul cu electricitatea. Conectarea gresita a cablurilor, utilizarea unui suport de montaj care nu este compatibil cu sistemul existent, supraincarcarea unui circuit sau electrocutarea, sunt cateva dintre riscurile la care te poti expune daca nu apelezi la serviciile unui electrician profesionist.

Instalarea corpurilor de iluminat necesita o planificare atenta si atentie la detalii. Nu exista loc pentru erori atunci cand vine vorba de cablarea electrica, de aceea, cunoasterea si respectarea reglementarilor in domeniu este esentiala. Pentru a finaliza cu succes proiectul de montaj al corpurilor de iluminat, contacteaza electricienii de la Mesterul Casei!

Mesterul Casei