Montaj plita electrica

Montaj plita electrica

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Plitele electrice sunt unul dintre acele electrocasnice care au inregistrat un progres considerabil cand vine vorba de tehnologie. Ele ating mai repede temperatura dorita, gatesc alimentele cu mai multa precizie la temperatura corecta, fiind de asemenea, mult mai sigure si mai usor de curatat. 

Pentru montajul lor insa trebuie sa apelezi un electrician experimentat si autorizat pentru a face treaba corect si eficient.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj plita electrica

  150-300 RON

  Electrician autorizat ANRE

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj plita electrica

Montajul unei plite electrice necesita cunostinte specifice si masuri de siguranta adecvate pentru o buna functionalitate a acesteia. Exista cerinte specifice de cablare si alimentare care trebuiesc verificate si indeplinite inainte de a conecta aparatul pentru a evita aparitia unor defectiuni electrice. Aceste cerinte difera in functie de dimensiunea plitei si numarul de conductori de pe cablurile de alimentare.

Instalarea unei plite electrice nu este o sarcina usoara. Daca nu sunt luate masuri de precautie poate fi chiar periculoasa mai ales pentru o persoana fara experienta. 

Contacteaza un electrician profesionist pentru montajul unei plite electrice! Nu risca siguranta familiei sau a locuintei si apeleaza la electricienii autorizati Mesterul Casei pentru aceasta operatiune!

Mesterul Casei