Circuite electrice suplimentare

Circuite electrice suplimentare

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

  Sunt aparatele si dispozitivele electrice din locuinta configurate sa functioneze in siguranta sau adesea se declanseaza un intrerupator atunci cand pornesti unul sau mai multe dintre acestea? Atunci cand un circuit existent nu poate suporta o sarcina suplimentara, au loc fluctuatii de tensiune la pornirea/oprirea dispozitivului electric care pot afecta siguranta si integritatea locuintei.

  Este indicat sa creezi circuite electrice suplimentare pentru marii consumatori de energie precum aparatul de aer conditionat, masina de spalat, plita electrica, cuptorul electric, frigiderul etc. pentru a te asigura ca vor functiona corect si in siguranta.

  Solicita acum un mester!

  Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

  Solicita acum

  Avantaje

  • Factura fiscala
  • Lucrari garantate 24 luni
  • Instalator autorizat ANRE
  • Autorizatie ANRE
  • Asigurare de raspundere civila (daune)
  • Echipe certificate ISO

  Preturi orientative

  • Circuite electrice suplimentare

   6 RON / m

   Electrician autorizat

  Despre preturile orientative.

  In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

  De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

  Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

  De ce sa alegi Mesterul Casei?

  Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

  Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

  Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

  Solicita acum un mester!

  Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

  Solicita acum

  Circuite electrice suplimentare (aer conditionat, masina spalat, plite electrice etc.)

  Circuitul electric dedicat fiecarui aparat sau dispozitiv electric de mare putere te va asigura ca acesta are suficient amperaj pentru a functiona corect si in siguranta, fara a mai provoca declansarea intreruptorului si a expune intreaga locuinta riscului de incendiu. Un electrician profesionist va sti sa identifice care este tipul si dimensiunea corecta a circuitului de ramura de care ai nevoie si va efectua interventiile electrice cu maxima responsabilitate. Exista reguli specifice cu privire la numarul si distributia circuitelor si dispozitivelor electrice pe care trebuie sa le aiba fiecare incapere, iar un specialist le cunoaste si le respecta. 

  Pentru siguranta echipamentelor si a utilizatorilor, realizeaza orice tip de interventie electrica cu personal calificat! Contacteaza electricienii autorizati de la Mesterul Casei!

  Mesterul Casei