Montaj boiler electric

Montaj boiler electric

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Boilerul electric asigura incalzirea centrala si apa calda menajera fara a arde combustibil, folosind in schimb electricitatea. Sunt unitati compacte care se instaleaza usor si nu necesita utilizarea unui cos de fum, oferind flexibilitate atunci cand vine vorba de alegerea locatiei potrivite. 

Montajul eficient si in conditii de siguranta este estential si implica pentru realizarea acestuia personal autorizat.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician / Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj boiler electric

  200-500 RON

  Instalator autorizat ANRE

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj boiler electric

Instalarea unui boiler electric nu este o interventie ce trebuie realizata de o persoana fara experienta. Exista reguli stricte si mai multe cerinte de siguranta care trebuie respectate inainte, in timpul si dupa procesul de instalare. Un tehnician specialist se va asigura ca locatia este conform specificatiilor aparatului, pozitionarea este facuta la nivel iar legaturile electrice, hidraulice si de siguranta sunt realizate corespunzator.

Este important ca montajul boilerului electric sa fie corect, pentru ca dispozitivul sa functioneze la capacitatea maxima si pentru a preveni eventualele defectiuni si accidente, care pot aparea in urma instalarii gresite. Chiar si cea mai mica eroare poate duce la coroziune si alte probleme care ii pot afecta functionalitatea. Realizati montajul boilerului electric cu tehnicienii autorizati pentru o functionalitate buna si sigura a acestuia!

Indiferent de marca sau tipul aragazului, instalatorii de la Mesterul Casei vin in sprijinul tau cu servicii sigure si profesioniste.

Mesterul Casei