Montaj centrala termica

Montaj centrala termica

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

O buna functionalitate a centralei termice este reflectata in costurile si eficienta incalzirii locuintei. Daca centrala are nevoie de reparatii regulate, face zgomote ciudate, are un randament scazut si nu incalzeste uniform camerele, atunci probabil ai nevoie de una noua.

Exista numeroase modalitati de a aduce un plus de confort in casa, insa centrala termica este cea mai importanta componenta. Astfel, inlocuirea centralei cu una noua, moderna si eficienta, va duce la economie de timp si bani in viitor. 

Alege un serviciu specializat de montaj centrala termina pentru a avea garantia unei functionalitati la parametrii proiectati.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj centrala termica

  300 RON

  Instalatii termice

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj centrala termica

Centralele termice noi au o eficienta energetica imbunatatita, sunt mult mai silentioase, mai usor de montat datorita dimensiunilor mai mici, fiind compatibile cu termostatele inteligente ce permit controlul si personalizarea setarilor de incalzire si apa calda de pe smartphone, tableta sau computer.

Procesul de instalare al unei centrale este unul complex ce trebuie realizat doar de catre instalori autorizati. Dupa realizarea montajului propriu-zis sunt efectuate verificari specifice pentru a agea garantia ca functioneaza corect, de la cautarea unor potentiale scurgeri pana la verificarea daca presiunea gazului este in intervalul corect. 

Atunci cand alegi centrala termica sunt multe lucruri de luat in considerare, cum ar fi costul, tipul cazanului si eficienta. Instalatorii autorizati de la Mesterul Casei pot veni in sprijinul tau cu sfaturi achizitie, precum si cu executia unui montaj profesionist.

Mesterul Casei