Montaj calorifere

Montaj calorifere

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Caloriferele sunt de regula unul dintre cele mai fiabile si durabile echipamente ale oricarei proprietati, dar anii de utilizare frecventa vor duce la inevitabil la uzura. Aceast lucru inseamna caldura neuniforma sau insuficienta in locuinta ta. 

Daca esti in cautarea unei solutii fiabile de a economisi bani la facturile de energie, inlocuirea caloriferelor vechi este una dintre cele mai sigure modalitati.

Caloriferele moderne sunt mai eficiente si mai economice, iar evolutiile constante in tehnologia de productie au dus la dezvoltarea unei game diversificate de modele. 

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO 9001 : 2015

Preturi orientative

 • Montaj calorifere

  1500-300 RON / buc

  Instalații termice

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj calorifere

Daca te-ai mutat recent intr-o locuinta noua sau intentionezi sa iti renovezi casa, este indicat sa acorzi o atentie sporita si caloriferelor. Rugina, coroziunea si depunerile de magnetita duc la o incalzire neuniforma si o eficienta scazuta a sistemului de incalzire. Noile modele sunt mai eficiente energetic, necesita un volum redus de apa si pot fi adaptate cu usurinta designului casei.

Montajul caloriferelor necesita serviciile unui instalator autorizat. Deconectarea cablurilor si tevilor, indepartarea vechiului calorifer, instalarea noii unitati, reconectarea firelor, tevilor si conductelor de gaz sau ulei sau rezolvarea diverselor aspecte neprevazute, sunt actiuni specifice pentru care instalatorii calificati le efectueaza in siguranta si cu simt de raspundere.

Pentru o interventie rapida si eficienta, fara dezordine si fara batai de cap, contacteaza instalatorii autorizati Mesterul Casei!

Mesterul Casei