Instalatori asociatii de proprietari

Instalatori asociatii de proprietari

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Asigurarea unei bune functionalitati a istalatiilor sanitare, termice si de canalizare dintr-un bloc de locuinte este o prioritate pentru orice asociatie de proprietari. 

Tevi sparte, robineti defecti, coloane infundate, canalizare blocata sau toalete nefunctionale sunt cateva dintre situatiile care necesita interventia unui instalator sanitar. Desi sunt probleme ce pot aparea in orice locuinta, acestea sunt intalnite mai des in imobilele vechi si cu o instalatie sanitara depasita. 

Indiferent de tipul si complexitatea lucrarii, apeleaza la o firma profesionista, care lucreaza doar cu instalatori autorizati ce ofera factura si garantie pentru serviciile realizate!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

  • Factura fiscala
  • Lucrari garantate 24 luni
  • Instalator autorizat ANRE
  • Autorizatie ANRE
  • Asigurare de raspundere civila (daune)
  • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

  • In functie de lucrare

    Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Instalatori pentru asociatiile de proprietari

Reparatii totale sau partiale in subsolurile blocurilor, inlocuirea coloanelor de termoficare, schimbarea coloanelor de apa calda sau rece, schimbarea robinetilor de la tevile de apa, spalarea si curatarea instalatiilor de incalzire, montarea si verificarea apometrelor sau desfundarea canalizarii sunt o parte din serviciile pe care un instalator autorizat le poate oferi unei asociatii de proprietari. 

Colaborarea contractuala cu o firma specializata va garanta disponibilitate non stop in caz de urgente, deplasari rapide, servicii complete si in siguranta. Instalatorii autorizati de la Mesterul Casei efectueaza lucrari de reparatii, verificari si mentenanta pentru a asigura functionarea optima a instalatiilor sanitare ale unui bloc de locuinte.

Alege o colaborare eficienta si de durata si contacteaza instalatorii de la Mesterul Casei!

Mesterul Casei