Montaj racorduri flexibile

Montaj racorduri flexibile

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Racordurile flexibile sunt piese esentiale pentru orice instalatie de apa, instalatia sanitara, termica sau de gaze. Au o structura care permite modelarea lor in orice pozitie se doreste, putand fi indoite sau curbate in functie de necesitati. In cazul instalatiei de apa racordurile flexibile au rolul de a transporta apa rece sau calda catre bateria chiuvetei ori catre bazinul de la WC.

Fara a fi instalate si intretinute corect racordurile flexibile pot provoca multe daune in locuinta. Solicita intotdeauna unui instalator sa efectueze montajul acestora! 

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj racorduri flexibile

  50 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj racorduri flexibile

Un racord flexibil fisurat trebuie inlocuit in cel mai scurt timp pentru a nu plesni si a produce o inundatie. Manipularea gresita la montaj, folosirea inadecvata sau uzura cauciucului de etansare sunt principalele cauze ale aparitiei fisurilor. 

Un instalator profesionist va realiza montajul in conditii de siguranta, respectand etapele de lucru si tinand cont de caracteristicile materialului din care este confectionat. Racordul nu trebuie instalat prea lejer, dar nici strans excesiv deoarece se poate rupe cauciucul de etansare ducand la aparitia scurgerilor. Racorduri flexibile cu alama la capete, gofrate sau cu tesatura metalica, din inox sau cupru, oricare ar fi alegerea, solicita unui specialist sa le instaleze. 

Contacteaza instalatorii Mesterul Casei daca iti doresti o lucrare sigura si corecta!

Mesterul Casei