Instalare masina de spalat rufe

Instalare masina de spalat rufe

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

O masina de spalat rufe reprezinta invariabil o investitie pe termen lung. Rezistenta si buna functionare in timp depind nu doar de marca produsului ci si de efectuarea unei instalari corecte si o intretinere corespunzatoare.

Indiferent daca alegi o masina de spalat independenta sau una incorporabila, aceasta trebuie sa fie fiabila, eficienta si sa corespunda nevoilor familiei. Fiecare dintre noi avem nevoi si cerinte diferite din punct de vedere al dimensiunii, eficientei, vitezei de centrifugare, capacitatii sau functiilor oferite. Alege modelul potrivit si apeleaza la un instalator profesionist pentru realizarea montajului!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Instalare masina de spalat rufe

  60 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Instalare masina de spalat rufe

Montajul unei masini de spalat rufe implica un minim de cunostinte si abilitati in domeniul instalatiilor sanitare. Pozitionarea si reglarea acesteia pentru a functiona corect si fara vibratii, conectarea furtunului de alimentare cu apa curenta si a celui de evacuare a apei menajere, montarea unui filtru magnetic anticalcar, realizarea unei etansari corecte, verificarea prizei de alimentare cu energie electrica (tensiune, impamantare) si efectuarea probelor de functionare sunt principalele etape ale procesului de instalare.

Un instalator profesionist va folosi doar materiale si echipamente de calitate pentru ca lucrarea sa fie sigura, rezistenta si sa nu te confrunti cu scurgeri de apa. Poti apela cu incredere la serviciul de instalare realizat de specialistii Mesterul Casei, pentru a avea garantia ca produsul tau va functiona la parametri optimi!

Mesterul Casei