Montaj uscator de rufe

Montaj uscator de rufe

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Uscatorul de rufe este un aparat electrocasnic modern, cu functii inovatoare a carui utilizare prezinta numeroase beneficii. Uscarea rapida si eficienta a rufelor indiferent de anotimp, reducerea umiditatii si a timpului de asteptare, prelungirea duratei de viata a hainelor si igienizarea acestora, sunt doar cateva dintre avantajele utilizarii unui astfel de aparat.

Pentru a face o alegere potrivita tine cont de dimensiuni, de tipul si capacitatea de uscare, precum si de programele si functiile speciale, iar pentru o buna functionalitate opteaza pentru servicii profesionale de montaj! Un uscator instalat incorect poate duce la inundatii sau chiar scurtcircuite. 

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj uscator de rufe

  60 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj uscator de rufe

Montajul unui uscator de rufe trebuie realizat in conformitate cu instructiunile producatorului si reglementarile in domeniul instalatiilor sanitare. Realizarea conexiunilor la conductele de alimentare si evacuare, etansarea si efectuarea testelor aferente punerii in functiune sunt esentiale pentru o functionare la parametri optimi. Se poate instala de sine statator pe o suprafata plana sau prin suprapunerea pe o masina de spalat, caz in care este necesar un chit de montaj special. Uscator de rufe cu condensare, cu pompa de caldura sau cu evacuare, oricare ar fi optiunea ta, apeleaza la un instalator profesionist pentru realizarea montajului. 

Pentru un montaj corect si siguranta in utilizare, solicita interventia instalatorilor profesionisti de la Mesterul Casei!

Mesterul Casei