Desfundare cada

Desfundare cada

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Infundarea canalelor de scurgere poate avea efecte negative severe nu numai asupra functionalitatii locuintei, ci si asupra sanatatii celor dragi. Firele de par, sapunul sau alte produse de igiena acumulate pe tevile de scurgere duc in timp la formarea unor blocaje care impiedica fluxul de scurgere al apei uzate ducand la aparitia riscului de inundatii. In plus, sunt un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor.

Daca ai observat ca apa din cada se scurge mai lent decat in mod normal, sau chiar deloc, daca simti un miros neplacut venind din canalul de scurgere, inseamna ca te confrunti cu o problema sanitara ce nu trebuie neglijata. 

Pentru a preveni potentiale daune, apeleaza la un instalator sanitar calificat imediat ce observi semne ale unui canal de scurgere blocat!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Desfundare cada

  50 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Desfundare cada

Atunci cand te confrunti cu un canal de scurgere infundat, poti utiliza diverse solutii de remediere, fie preparate in casa, fie produse profesionale destinate acestui scop. Acestea pot fi eficiente pentru eliminarea blocajelor mici, mai putin grave, insa nu pot fi utilizate ca solutii pentru problemele complexe.

Sa apelezi la un instalator profesionist pentru desfundare cada este intotdeauna cea mai buna decizie. Pentru a diagnostica, a localiza si a remedia rapid si eficient problema acesta va interveni cu dispozitive specifice: camera video pentru inspectie, sarpele de desfundat, aparat cu jet de apa sub presiune sau aparat cu aer comprimat.

Pentru solutii eficiente si un rezultat rapid, solicita interventia instalatorilor profesionisti de la Mesterul Casei!

Mesterul Casei