Montaj sifon scurgere

Montaj sifon scurgere

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Sifonul pentru chiuveta sau pentru lavoar este o parte importanta a sistemului de drenaj al apei reziduale. Acesta asigura functionalitatea chiuvetei si este esential ca dispozitivul ales sa fie compatibil cu sistemul de scurgere din locuinta. Poti opta pentru sifoane de tip butelie, cu ventil, cu scurgere flexibila, extensibile, cu racord pentru masina de spalat, dublu sau tubular, oricare ai fi alegerea, fii atent la dimensiunile si forma acestuia astfel incat sa indeplineasca toate criteriile de functionalitate si design.

Solicita sfatul unui instalator pentru a face cea mai buna alegere in functie de nevoile tale si tipul de instalatie de care dispui!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj sifon scurgere chiuveta sau lavoar

  50 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj sifon scurgere 

Schimbarea sifonului de la chiuveta sau lavoar este indicata atunci cand te confrunti constant cu mirosuri neplacute iar solutiile de igienizare nu au niciun efect. 

Chiar daca poate parea o actiune simpla, pot aparea dificultati in motajul sifonului atunci cand se fixeaza garniturile si se efectueaza etansarea sau probleme legate de calitatea materialelor folosite. Daca montajul este unul defectuos, pot aparea complicatii ce se pot finaliza chiar cu inundarea locuintei. Mai mult, in situatia in care ai achizitionat o chiuveta cu doua sau mai multe cuve, cu picurator sau cu un sistem de fixare mai complex, este indicat sa apelezi la un instalator sanitar pentru a avea garantia unei bune functionalitati si a evita posibile daune cauzate de un montaj incorect.

Efectueaza interventiile de orice tip doar cu persoane calificate! Contacteaza instalatorii sanitari de la Mesterul Casei pentru o lucrare rapida si sigura!

Mesterul Casei