Montaj baterie chiuveta

Montaj baterie chiuveta

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Fie ca vorbim despre baterii de chiuveta sau de lavoar, baterii de cada, baterii de dus sau baterii de bideu, functionarea corespunzatoare a acestora este importanta pentru confortul si siguranta locuintei. Uzura si deterioarea bateriilor sanitare sunt motivele cele mai des intalnite pentru care se solicita inlocuirea lor. Dar si renovarea bucatariei si baii sau achizitionarea unei locuinte noi sunt ocazii prielnice modernizarii obiectelor sanitare.

Indiferent care este  motivul pentru care doresti schimbarea bateriei, este recomandat sa soliciti serviciile unui instalator sanitar.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj baterie chiuveta

  100 - 200 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj baterie chiuveta

Alegerea bateriei de chiuveta se face in principal in functie de designul acesteia. Este important insa sa acorzi o atentie sporita calitatii si functionalitatii acesteia. Fiind supusa unei utilizari frecvente, un compromis asupra caracteristicilor acesteia si calitatii montajului poate duce la experiente neplacute. O greseala de racordare sau de etansare poate cauza daune majore proprietatii. 

Un instalator sanitar profesionist va sti cum sa monteze in siguranta orice obiect sanitar pentru a evita experiente neplacute precum scurgeri de apa, debit inconstant, diferenta de temperatura, fisuri la imbinari etc. Experienta, cunostintele in domneniu si instrumentele specifice il recomanda pentru realizarea unui montaj corect si eficient indiferent de tipul acestuia: montaj pe chiuveta, pe blat sau pe perete.

Instalatorii autorizati Mesterii Casei sunt alegerea perfecta cand ai nevoie de lucrari sigure si cu o durata lunga de viata!

Mesterul Casei