Montaj WC

Montaj WC

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Iti doresti ca vasul de toaleta sa fie unul confortabil, modern, cu un design deosebit dar si perfect functional? Nu subestima importanta montajului profesionist!

Problemele cauzate de un montaj incorect al vasului de toaleta se pot transforma rapid in  urgente sanitare: scurgere lenta a apei, toaleta care se revarsa, sunete galgaitoare sau mirosuri neplacute ce persista timp indelungat. 

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator sanitar profesionist
 • Autorizat ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj vas WC simplu

  150 RON

  Instalator sanitar

 • Montaj vas WC monobloc

  250 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj WC

Montajul vasului de toaleta presupune mai mult decat asezarea pe pozitie. Un instalator profesionist stie sa foloseasca distantiere, sa fixeze toaleta de orificiul de scurgere, sa previna potentiale probleme cu scurgeri sau inundatii, sa realizeze corect conexiunile si sa etanseze corespunzator legaturile la canalul de scurgere. 

Instalarea vasului de toaleta este o sarcina dificila pentru o persoana fara experienta. Sunt necesare instrumente specifice si cunostinte in domeniul instalatiilor sanitare pentru a realiza o lucrare corecta si eficienta.

Pentru siguranta in utilizare si pentru o buna functionalitate a vasului de toaleta, contacteaza instalatorii Mesterul Casei pentru realizarea montajului.

Mesterul Casei