Desfundare sifon pardoseala

Desfundare sifon pardoseala

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Miros neplacut si persistent in baie, sunete galgaitoare venind din canalele de scurgere sau acumulari de apa pe pardoseala baii? Sunt cateva dintre semnele ce indica necesitatea desfundarii canalelor de scurgere si in mod special a sifonului de pardoseala.

Desi utilizarea substantelor speciale din comert pare o solutie rapida si ieftina, aceasta ar putea deteriora conductele, amplificand situatia. Adesea este greu de determinat cat de complexa este situatia, insa un instalator calificat poate diagnostica si remedia eficient orice problema indiferent de amploarea acesteia.

Ia din timp masurile potrivite pentru a evita daunele si neplacerile pe care le poate crea infundarea canalelor de scurgere si contacteaza un profesionist! 

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Desfundare sifon pardoseala

  40 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Desfundare sifon pardoseala

Desfundarea sifonului de pardoseala nu este o operatiune simpla. Sunt necesare cunostinte specifice in domeniul instalatiilor sanitare, precum si instrumente si echipamente adecvate. Inspectia video, sarpele de desfundat, dispozitivul cu hidrojet sau aer comprimat sunt metode specifice de interventie in astfel de situatii.

Mentinerea unei locuinte functionale ar trebui sa fie o sarcina prioritara a fiecarui proprietar. Din pacate, tendinta este de a ne concentra asupra zonelor vizibile si de a acorda mai putina atentie partilor ascunse ale acesteia, cum ar fi instalatiile sanitare sau sistemul de drenaj. Asta pana cand ceva nu merge bine si daunele sunt mai greu de gestionat.

Contacteaza instalatorii de la Mesterul Casei daca te confrunti cu un sifon de pardoseala infundat! Ai garantia unei interventii eficiente, sigure si fara daune colaterale!

Mesterul Casei