Montaj hota

Montaj hota

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Pentru a mentine aerul curat in bucatarie si pentru a gati confortabil, solutia este instalarea unei hote. Mirosul de mancare, aburul sau fumul sunt eliminate folosind o ventilatie adecvata. Indiferent de modelul de hota ales, pentru a functiona eficient este important sa raportezi capacitatea de evacuare la suprafata bucatariei.

Un specialist te poate indruma pentru alegerea hotei potivite si poate veni in sprijinul tau cu un montaj profesionist.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician / Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj boiler electric

  150-300 RON

  Instalator autorizat ANRE

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj hota

Pentru o functionare eficienta si la parametri maximi, este important ca montajul hotei sa fie realizat corect, in conformitate cu specificatiile producatorului. In functie de modelul acesteia, instalarea hotei se poate face in perete, in tavan, aparenta sau incorporata in mobilier, fiind necesare intrumente specifice, masuratori exacte si sisteme de prindere corespunzatoare. Daca este montata prea jos, exista riscul deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate, iar daca se monteaza prea sus, isi pierde eficienta.

O hotă bine montata va asigura o circulatie adecvata a aerului, va reduce mirosurile si va imbunatati calitatea aerului din bucătărie.

Dacă esti in căutarea unui specialist pentru a instala hota suntem aici sa te ajutam. Echipa noastra de instalatori are experienta in lucrul cu toate tipurile de hote, de evacuare, hote cu recirculare, hote integrate.

Pentru a asigura functionarea in conditii de siguranta a hotei apeleaza la personal calificat. Siguranta electrica a hotei este garantata numai daca aceasta este conectata la un sistem de pamantare instalat conform normelor aplicabile in domeniu.

Personalul autorizat de la Mesterul Casei poate veni in sprijinul tau cu un montaj profesionist.

Mesterul Casei