Montaj cada

Montaj cada

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Montajul unei cazi de baie este un proces complex ce trebuie lasat pe seama profesionistilor. Indiferent ca inlocuiesti cada veche sau ca instalezi pentru prima data una in spatiul respectiv, montajul trebuie realizat dupa anumite reguli bine stabilite.

Pentru un rezultat armonios din punct de vedere estetic si o cada perfect functionala solicita interventia unui instalator sanitar. Experienta si atentia sporita la detaliile tehnice sunt o garantie pentru o interventie sigura.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator sanitar profesionist
 • Autorizat ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj cada

  200 – 360 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj cada

Cada este de regula punctul central al oricarei bai si aduce o nota de eleganta oricarui decor. Pe langa aspectele estetice, trebuie avute in vedere si caracteristicile practice ale acesteia cum ar fi dimensiunea cazii, accesibilitatea sau tipul de montaj.

Montarea scurgerii, pozitionarea cazii pe picioare sau suport, fixarea preaplinului, verificarea imbinarilor, verificarea etanseitatii si conectarea tevilor si conductelor sunt pasii ce trebuie intocmai respectati pentru o lucrare sigura si eficienta.

Pentru a te bucura de confortul dorit si de o utilizare fara riscuri in exploatare, asigura-te ca este instalata corespunzator.

O etansare superficiala, slabe conexiuni la canalele de scurgere sau o nivelare gresita, inseamna potentiale daune aduse proprietatii, efort de remediere si costuri in plus.

Daca iti doresti o interventie rapida si eficienta apeleaza cu incredere la instalatorii Mesterul Casei.

Mesterul Casei