Inlocuire tevi

Inlocuire tevi

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

  O instalatie sanitara si termica bine realizata are un efect semnificativ asupra confortului locuintei dar si asupra sanatatii si sigurantei familiei. Pentru a beneficia de o instalatie eficienta si rezistenta, trebuie sa acorzi o atentie sporita materialelor folosite, dar si procesului de executie.

  Alegerea tevilor pentru instalatia sanitara sau termica trebuie sa aiba in vedere durata lor de viata, randamentul, rezistenta la coroziune, aspectul estetic si nu in ultimul rand pretul. Varianta potrivita depinde de fiecare in parte, de bugetul alocat si de proprietatile fiecarui tip de teava. Un instalator calificat te poate indruma si poate veni in sprijinul tau cu un montaj profesionist.

  Solicita acum un mester!

  Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

  Solicita acum

  Avantaje

  • Factura fiscala
  • Lucrari garantate 24 luni
  • Instalator autorizat ANRE
  • Autorizatie ANRE
  • Asigurare de raspundere civila (daune)
  • Echipe certificate ISO

  Preturi orientative

  • Inlocuire tevi

   100 - 300 RON

   Instalator saniar

  Despre preturile orientative.

  In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

  De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

  Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

  De ce sa alegi Mesterul Casei?

  Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

  Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

  Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

  Solicita acum un mester!

  Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

  Solicita acum

  Inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru)

  Fie ca este vorba de constructia unei case noi sau renovarea uneia existente, alegerea tevilor pentru instalatia sanitara este o decizie importanta ce trebuie documentata ca atare. Poti opta pentru tevi din PPR (polipropilena), polietilena, pexal, zinc sau cupru, in functie de caracteristicile fiecareia si scopul utilizarii lor. Tevile de cupru au o rezistenta foarte buna in timp, cele din polipropilena au un randament mai bun si sunt mai eficiente, iar cele din pexal au avantajul unui pret scazut. Oricare ar fi alegerea, pentru a te bucura de o buna functionalitate a instalatiei sanitare sau termice, este esential ca montajul sa fie unul corect si sigur.

  Apeleaza la serviciile instalatorilor profesionisti de la Mesterul Casei pentru lucrari durabile si calitative!

  Mesterul Casei