Desfundare chiuveta

Desfundare chiuveta

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Ai observat ca apa din chiuveta are o scurgere lenta si se acumuleaza de fiecare data? Resturile alimentare, depunerile de sapun, grasimile si uleiurile sau alte reziduuri care se depun in timp pe tevile de scurgere, creeaza blocaje care afecteaza treptat curgerea apei. Din pacate, cele mai multe dintre defectiunile instalatiilor sanitare nu sunt detectate la timp, sau sunt chiar ignorate pana atunci cand cand se amplifica sau provoaca daune majore. 

Daca te confrunti cu problema scurgerii lente a apei uzate, solicita interventia unui instalator sanitar inainte ca aceasta sa se amplifice!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Desfundare chiuveta

  100-300 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Desfundare chiuveta

Un canal de scurgere blocat poate avea efecte negative asupra integritatii locuintei dar si a sanatatii familiei. Este esential ca in astfel de situatii sa se intervina cat mai repede si doar cu personal autorizat. Desi este o practica des intalnita, desfundarea unei chiuvete cu ajutorul substantelor chimice nu este indicata deoarece pot dauna sistemului sanitar. Cea mai buna modalitate de a interveni in aceasta situatie este sa angajezi un instalator autorizat care va inspecta problema si va utiliza instrumente si echipamente specifice pentru remediere. 

Indiferent de complexitatea si dimensiunea blocajului, nu este recomandat ca actiunea de desfundare chiuveta sa fie efectuata de catre persoane fara experienta in domeniu.

Nu ignora semnele unei instalatii cu probleme si ia din timp masurile potrivite pentru a evita daunele si neplacerile pe care aceasta le poate crea! Solicita interventia unui instalator de la Mesterul Casei inainte ca problema sa se amplifice!

Mesterul Casei