Montaj lavoar

Montaj lavoar

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Lavoarul este o componenta esentiala in amenajarea unei bai, iar alegerea acestuia se bazeaza pe eleganta, functionalitate si design. Din piatra naturala sau ceramica, sticla sau metal este disponibil in diverse forme si dimensiuni, pentru toate stilurile si pentru toate gusturile.

Fie ca este instalat pe perete, asezat pe un blat sau integrat intr-un corp de mobilier, lavoarul iti da posibilitatea sa transformi baia intr-o incapere placuta si primitoare.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj lavoar

  45 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj lavoar

Montajul unui lavoar presupune parcurgerea unor etape bine definite pentru a beneficia de o buna functionalitate a acestuia. Va fi evaluat cu atentie spatiul disponibil, instalatiile sanitare ale baii, se vor monta sistemele de prindere si se vor realiza conexiunile conform procedurilor de lucru. Fiecare tip de montaj are specificul lui. In functie de modelul ales, lavoarul se monteaza pe diverse suporturi specifice: piedestal (picior, semipicior), consola sau mobilier de baie cu picioare sau suspendat. 

Utilitatea si rolul functional al lavoarului ar trebuie sa te determine sa alegi o calitate excelenta acestuia si sa optezi pentru un montaj profesionist. Indiferent de modelul ales, instalatorii de la Mesterul Casei iti vor garanta un montaj corect si eficient!

Mesterul Casei