Montaj sifon de pardoseala

Montaj sifon de pardoseala

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Sifoanele de pardoseala sunt proiectate si executate astfel incat sa mentina o garda hidraulica pentru a impiedica patrunderea mirosurilor neplacute in incaperile in care sunt montate. Instalate sub chiuveta pe pardoseala, au rolul de a evacua filtrat apa, nelasand sa treaca impuritati de dimensiuni mari sau obiecte scapate accidental. Este indicat ca instalarea sifonului de pardoseala sa se faca inainte de turnarea efectiva a sapei de beton si sa fie dimensionat corespunzator pentru a elimina eventualele pierderi cauzate de ajustarile ulterioare.

Un instalator sanitar cunoaste importanta fixarii corecte a pozitiei acestuia si respecta intocmai etapele si procedurile de lucru pentru a se asigura de o functionare optima.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj sifon de pardoseala

  180 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj sifon de pardoseala

Montajul unui sifon de pardoseala trebuie realizat de un instalator sanitar. Acesta va sti cum sa il fixeze, sa il hidroizoleze si sa realizeze corespunzator panta de scurgere, astfel incat apa sa fie colectata in totalitate si sa nu stationeze pe podeaua baii. Unghiul pantei este direct proportional cu debitul de apa care se va scurge in sifon si trebuie sa fie uniform si sa porneasca din toate colturile incaperii.

Operatiunea de montaj al unui sifon de pardoseala este una complexa ce necesita cunostinte specifice dar si experienta in astfel de lucrari. Alege de la inceput un instalator autorizat Mesterul Casei pentru a preveni eventuale daune si costuri suplimentare! Ai garantia unei lucrari de calitate!

Mesterul Casei