Instalatori autorizati non-stop

Instalatori autorizati non-stop

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Ai nevoie de un instalator sanitar autorizat non stop? Multe situatii de urgenta a instalatiilor sanitare se intampla fara niciun avertisment. Noaptea tarziu sau in weekend, atunci cand te astepti mai putin, te poti confrunta cu probleme care necesita atentia unui instalator profesionist. Acestea nu afecteaza doar integritatea locuintei ci pot avea si impact asupra sanatatii familiei. 

Tevile vechi, echipamentele si accesoriile uzate, lucrarile efectuate de personal necalificat, precum si o intretinere neadecvata sunt principalele cauze ale unei functionari defectuoase a instalatiilor sanitare.  Apeleaza la serviciile unui instalator disponibil 24/7 pentru a remedia problema si a asigura siguranta locuintei si a familiei!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

  • Factura fiscala
  • Lucrari garantate 24 luni
  • Instalator autorizat ANRE
  • Autorizatie ANRE
  • Asigurare de raspundere civila (daune)
  • Echipe certificate ISO

De ce sa chemi un instalator de la Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de instalatori.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita non stop acum un instalator autorizat!

Iti gasim un instalator disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Servicii non-stop instalatori autorizati

Unul dintre principalele avantaje ale apelarii la un instalator care lucreaza non-stop este faptul ca problemele la instalatiile sanitare pot fi rezolvate rapid, indiferent de ora sau de ziua saptamanii. Dacă apare o scurgere sau o intrerupere a apei calde într-o zi de sarbatoare sau intr-o noapte tarzie, puteti apela cu incredere la un instalator care lucreaza non-stop pentru a va ajuta sa rezolvati rapid problema

Apa poate provoca daune mobilierului, pardoselilor, dulapurilor si chiar izolatiei si structurii casei daca nu se intervine rapid intr-o situatie de urgenta.

Daca s-a spart o teava, apa uzata se revarsa in locuinta prin canalele de scurgere sau toaleta este infundata, contacteaza imediat un instalator sanitar autorizat non-stop. Disponibil pentru a interveni in orice moment al zilei acesta detine instrumente si echipamente specifice pentru a te ajuta intr-o situatie urgenta.

Apeleaza cu incredere instalatorii profesionisti de la Mesterul Case! Ai siguranta ca problemele instalatiilor sanitare sunt rezolvate in timp util si eficient.

Mesterul Casei