Montaj-reparatii coloana termica

Montaj-reparatii coloana termica

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Vechimea instalatiilor comune de la nivelul blocurilor afecteza atat calitatea apei potabile cat si cea a agentului termic. Apa amestecata cu rugina, subsoluri de bloc inundate din cauza tevilor care curg fara oprire, presiunea scazuta a apei sau cu temperatura oscilanta, sunt probleme frecvent intalnite la instalatia termica a unui bloc de locuinte.

Lucrarile de reabilitare a instalatiilor termice sunt lucrari complexe care trebuie sa fie executate de personal autorizat si cu experienta.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Instalare coloana termica

  50- 300 RON / m.l.

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Instalare coloana termica

Operatiunea de inlocuire a coloanei de termoficare a blocului implica demontarea acesteia, tur si retur, instalarea uneia noi de la subsol si pana la ultimul etaj, montarea sistemelor de prindere, montarea robinetilor, atat a celor din subsolul blocului cat si a celor de golire a instalatiei, racordarea coloanei la sistemul de aerisire existent sau instalarea unuia nou, conectarea la calorifere si efectuarea verificarilor de punere in functiune.

Instalarea coloanei termice se realizeaza de catre instalatori autorizati fiind necesare instrumente si echipamente speciale, omologate si testate pentru a garanta o functionare corecta si sigura a coloanei termice.

Colaboreaza cu instalatorii autorizati de la Mesterul Casei pentru instalare coloana termica pentru a avea garantia functionarii acesteia la parametri optimi.

Mesterul Casei