Electricieni in sectorul 4 Bucuresti

Ai probleme la instalatia electrica? Solicita ajutorul unui electrician autorizat ANRE pentru interventii rapide la instalatiile electrice.

Principala sursa a problemelor de la instalatia electrica o constituie vechime acestora. Proiectate pentru nevoi de consum mult mai mici, cu durata de utilizare optima depasita (25 ani) sau utilizate in mod necorespunzator, instalatiile electrice nu sunt eterne. Au si ele nevoie de reparatii, mentenanta si interventii rapide pentru solutionarea problemelor inainte de agravarea acestora. Un electrician autorizat sector 4 poate interveni rapid orice problema ai avea.

Sistemul electric si electricitatea pot fi uneori factori de risc, daca anumite lucrari sunt realizate necorespunzator, fara impamantari la prize sau alte interventii facute de mantuiala. Un electrician autorizat te va indruma si iti va oferi cele mai bune solutii pentru a fixa toate problemele de la instalatiile electrice.

Nu te expune riscurilor si apeleaza intotdeauna, in caz de probleme sau orice fel de interventie la instalatia alectrica.

Ce probleme poate rezolva un electrician sector 4?

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina
 • Montaj panouri electrice.
 • Realizare instalatii electrice noi
 • Reparatii si interventii rapide la orice instalatie electrica
 • Montaj corpuri iluminat, intrerupatoare, prize
 • Adaugare circuite noi pentru plite si cuptoare electrice.
 • Impamantare si service intretinere instalatii electrice etc.
 • Verificare instalatii electrice
 • Verificare circuite electrice
 • Verificarea corectitudinii protectiei pentru instalatia electrica

Reviziile la instalatiile electrice se realizează vizual prin inspectia instalatiei electrice (panouri, prize, intrerupatoare) precum si cu ajutorul aparatelor ce permit masurarea parametrilor de functionare a instalatiei electrice.

Cum intervine un electrician autorizat sector 4?

Un electrician autorizat ANRE poate sa asigure inspectii tehnice precum si reparatii la instalatiile electrice. De la schimbarea sigurantelor arse pana la inlocuirea intregului tablou de sigurante, un electrician poate efectua interventii autorizate asupra instalatiei electrice.

In cazul in care instalatia electrica a fost afectata de un scrutcircuit traseul electric necesita inlocuire. Pentru a evita costurile mari ale reparatiilor este mai bine sa previi. Interventii la instalatiile electrice pot sa fie facute preventiv, instalatia fiind verificata pentru exploatarea ei in conditii optime de siguranta si eficienta. Mentenanta consta in verificarea prizelor si intrerupatoarelor, verificarea izolatiilor, verificarea sigurantelor si panoului de sigurante, precum si in masurarea parametrilor tehnici de functionare a instalatiei electrice.

Cum sa aleg un electrician?

Daca esti in cautarea unui electrician in sectorul 4 Bucuresti urmatoarele sfaturi te pot ajuta:

Electrician autorizat 

Interventiile la instalatiile electrice trebuie facute doar de personal calificat si autorizat ANRE. Orice interventie neautorizata va pune in pericol viata.

Factura

Alege doar electricieni profesionisti care ofera factura si garantie pentru lucrarile efectuate. Factura inseamna corectitudine si asumarea responsabilitatii (garantie a lucrarilor efectuate).

Daca problemele cu instalatia electrica sunt grave si presupun interventie urgenta, apeleaza in cel mai scurt timp la un electrician Bucuresti in regim non stop. Serviciile de urgenta 24 de ore din 24 oferite de un electrician non-stop, impiedica problemele electrice sa se transforme in dezastre. Solicita interventia imediata a unui electrician disponibil 24/7 !

Mentenanta instalatii electrice sector 4

Un electrician autorizat presteaza servicii de mentenanta instalatii electrice pentru mentinerea instalatiei electrice in parametri optimi (functionare cat si siguranta). Alege lucrarile de mentenanta pentru a preveni defectarea instalatiei electrice si a reduce costurile cu reparatiile si eventualele pagube ce pot surveni in urma defectarii instalatiei.

Electrician Sector 4 (Berceni, Oltenitei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti)

Servicii electrician sector 4

Servicii electrician sector 4

Cateva din serviciile oferite de echipele noastre de electricieni din sector 4

Electrician non-stop

Siguranta familiei si a locuintei este esentiala. Solicita interventia unui electrician non-stop cand te confrunti cu o problema electrica urgenta!

Electricieni pentru asociatiile de proprietari

Functionalitatea si siguranta sistemului electric sunt esentiale pentru orice locuinta. Daca nu este intretinut si exploatat corespunzator, acesta prezinta un risc ridicat de incendii sau socuri electrice.

Electrician urgente

Urgentele electrice necesita interventie imediata. Pentru orice problema de natura electrica soliciti interventia urgenta a unui electrician.

Montaj corpuri de iluminat

Iluminarea adecvata a locuintei este un aspect important al designului interior, deoarece sporeste atractivitatea estetica si creeaza o ambianta speciala.

Montaj protectii la scurtcircuit si suprasarcina

Riscurile de avarii sau accidente pe care le implica un scurtcircuit sau o suprasarcina pot fi evitate daca sunt respectate normele de siguranta in domeniul electric.

Circuite electrice suplimentare

Sunt aparatele si dispozitivele electrice din locuinta configurate sa functioneze in siguranta?

Mesterul Casei