Cauti un instalator in sectorul 2 Bucuresti?

Cauti un instalator? Ai ajuns la locul potrivit. Instalatori sanitari, instalatii termice, gaze, electricieni iti stau la dispozitie in cel mai rapid timp in sectorul 2 Bucuresti.

Solicita serviciile unui instalator garantat Mesterul Casei si iti gasim in cel mai rapid timp mesterul potrivit. Fie ca ai nevoie de un instalator sanitar sau un instalator gaze, ca ai o lucrare pentru o instalatie termica sau electrica .. ai ajuns la locul potrivit. Apeleaza la instalatorii sector 2 de la Mesterul Casei pentru a beneficia de lucrari sigure si eficiente!

Un instalator sector 2 pot efectua lucrari si interventii asupra tuturor instalatiilor din locuinta, precum:

  • reparatii, montaj sau inlocuire instalatii sanitare (conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura, tevi)
  • reparatii, montaj sau inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, cazi de baie, etc.)
  • desfundari tevi, WC-uri, canalizare, sifoane de pardoseala
  • montaj robineti si apometre
  • instalare si montaj masina de spalat rufe sau vase, hote, aparate de aer conditionat, etc.
  • instalare sau reparatii tablouri electrice
  • montaj reparatii aragaze, cuptoare, hote
  • montaj prize, inlocuire retele electrice

Problemele instalatiilor sanitare, gaze, termice sau electrice necesita actiune imediata. Daca te confrunti cu o urgenta apeleaza imediat la un instalator sector 2 pentru o interventie rapida si eficienta.

Echipele de instalatori autorizati din sectorul 2 Bucuresti iti stau la dispozitie pentru lucrari la instalatiile termice, sanitare, gaze si electrice.

Instalator Sector 2 (Andronache, Baicului, Colentina, Iancului, Tei, Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu, Electronicii, Ion Creanga)

Indiferent de complexitatea unei lucrari, fie ca este vorba de remedierea unei defectiuni a instalatiei sanitare sau de inlocuirea totala a acestei, alege sa lucrezi cu personal calificat si autorizat!

Servicii instalator sector 2

Servicii instalator sector 2

Cateva din serviciile oferite de echipele noastre de instalatori din sector 2

Instalatori asociatii de proprietari

Asigurarea unei bune functionalitati a istalatiilor sanitare, termice si de canalizare dintr-un bloc de locuinte este o prioritate pentru orice asociatie de proprietari.

Inlocuire tevi

O instalatie sanitara si termica bine realizata are un efect semnificativ asupra confortului locuintei dar si asupra sanatatii si sigurantei familiei.

Instalatori autorizati non-stop

Situatiile de urgenta ale instalatiilor sanitare necesita interventia unui instalator disponibil 24/7 pentru a remedia problema si a asigura siguranta locuintei si a familiei.

Electrician non-stop

Siguranta familiei si a locuintei este esentiala. Solicita interventia unui electrician non-stop cand te confrunti cu o problema electrica urgenta!

Montaj plita pe gaz

Cu un grad ridicat de popularitate, plitele pe gaz ofera un raport pret/performanta foarte apreciat. Pentru o buna functionalitate si o utilizare fara riscuri, montajul trebuie efectuat de personal calificat si autorizat!

Electricieni asociatii de proprietari

Functionalitatea si siguranta sistemului electric sunt esentiale pentru orice locuinta. Daca nu este intretinut si exploatat corespunzator, acesta prezinta un risc ridicat de incendii sau socuri electrice.

Mesterul Casei