Montaj prize si intrerupatoare

Montaj prize si intrerupatoare

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Pentru siguranta familiei si a locuintei este important ca prizele si intrerupatoarele sa fie in stare perfecta de functionare. 

O priza sau un intrerupator nou, modern, va creste nivelul de siguranta din locuinta si va aduce un plus de confort. Tehnologia imbunatatita a acestor dispozitive poate oferi noi functii ce permit utilizatorilor sa le monitorizeze si le opereze de oriunde.

Pentru o functionalitate la parametri maximi, montajul prizelor si intrerupatoarelor trebuie realizat de electricieni autorizati ANRE.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO 9001 : 2015

Preturi orientative

 • Montaj prize

  20 RON / buc

  Electrician autorizat ANRE

 • Montaj / intrerupatoare

  20 RON/buc

  Electrician autorizat ANRE

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj prize si intrerupatoare

Daca prizele sau intrerupatoarele sunt fierbinti la atingere, prezinta semne sau miros de ars, sunt vechi si deteriorate sau functioneaza defectuos, este timpul sa le inlocuiesti. In timp acestea se uzeaza si isi pierd eficacitatea reprezentand un real pericol de electrocutare sau incendiu. Prin inlocuirea lor cu unele noi, vei preveni acest pericol si vei consuma intr-un mod mult mai eficient energia electrica.

Lucrul cu electricitate necesita atentie si precautie. Cand o priza sau un intrerupator sunt demontate si inlocuite, este esential sa fie respectate anumite masuri de siguranta. 

Electricienii autorizati de la Mesterul Casei vin in sprijinul tau atat cu servicii de instalare, cat si de reparatii si se vor asigura ca sistemul electric al locuintei este in siguranta.

Mesterul Casei