Schimbare instalatie electrica

Schimbare instalatie electrica

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

O instalatie electrica sigura si corect realizata presupune respectarea unor serii de norme, reguli si proceduri obligatorii, pe care orice electrician profesionist le aplica. 

Pentru a beneficia de o exploatare sigura si eficienta, efectueaza interventiile electrice de orice tip doar cu personal calificat. 

Montajul necorespunzator al unei instalatii electrice prezinta un risc ridicat de incendii sau socuri electrice. Altfel spus, o instalare corecta echivaleaza cu siguranta ta, a familiei si a imobilului.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Schimbare instalatie electrica

  1500 – 5500 RON

  Electrician autorizat ANRE

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un electrician!

Iti gasim un electrician disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj instalatie electrica

Montajul instalatiei electrice este un proiect complex, care daca nu este efectuat corect poate pune in pericol siguranta locuintei sau poate avaria aparatele si dispozitivele electrice. 

Este esential ca dimensionarea acesteia sa fie raportata la cerintele de consum din locuinta. Astfel trebuie planificat cu atentie numarul de consumatori, necesarul de surse de alimentare, locul si puterea prizelor si a intrerupatoarelor, numarul si locul corpurilor de iluminat fixe pentru a stabili cu exactitate numarul circuitelor electrice si a sti care este tabloul electric potrivit.

O instalatie electrica durabila si sigura depinde in mare masura de priceperea electricianului dar si de calitatea componentelor sale. Daca iti doresti ca instalatia electrica sa fie eficienta si sa indeplineasca standardele de siguranta, alege sa realizezi lucrarea electricienii autorizati de la Mesterul Casei!

De ce sa schimb instalatia electrica?

Când vine vorba de întreținerea și îmbunătățirea spațiilor noastre de locuit, un aspect care este adesea trecut cu vederea este instalația electrică. Deși s-ar putea să nu fie cel mai plin de farmec dintre proiectele de îmbunătățire a locuinței, actualizarea instalației electrice din apartamentul tău poate avea o serie de beneficii semnificative. Iată doar câteva motive pentru care ar trebui să luați în considerare această schimbare:

Siguranță îmbunătățită: Unul dintre cele mai importante motive pentru a vă actualiza instalația electrică este să vă asigurați siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. Sistemele electrice mai vechi pot fi predispuse la probleme precum circuite supraîncărcate, conexiuni slăbite și cablaje învechite, toate acestea putând prezenta un pericol grav de incendiu. Prin trecerea la un sistem electric modern, puteți reduce riscul de incendii și alte accidente, ajutând să vă mențineți în siguranță pe dumneavoastră și pe cei dragi.

Eficiență energetică sporită: actualizarea instalației electrice poate ajuta, de asemenea, la eficientizarea energetică a apartamentului. Sistemele electrice moderne sunt concepute pentru a utiliza mai puțină energie, ceea ce înseamnă că puteți economisi bani la facturile lunare de energie. În plus, multe sisteme electrice moderne sunt echipate cu funcții de economisire a energiei, cum ar fi prize inteligente și termostate programabile, care vă pot ajuta să economisiți și mai multă energie.

Confort sporit: o instalatie electrica noua asigura mai mult confort si automatizari inteligente. De exemplu, este posibil să puteți instala prize și întrerupătoare inteligente care pot fi controlate cu o aplicație pentru smartphone, permițându-vă să aprindeți și să opriți luminile și aparatele de la distanță. De asemenea, este posibil să puteți instala termostate inteligente și alte dispozitive inteligente pentru casă, ceea ce vă poate face mai ușor controlul temperaturii casei și a altor sisteme de oriunde.

O mică investiție în avans asigura beneficii pe termen lung.

Solicita acum un electrician!

Iti gasim un electrician disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum
Mesterul Casei