Desfundare cabina de dus

Desfundare cabina de dus

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

Canalele de scurgere blocate pot cauza mari probleme intr-o locuinta daca nu sunt intretinute corespunzator. Acestea nu sunt doar un inconvenient ci reprezinta un real pericol pentru sanatatea familiei si integritatea locuintei. 

Scurgerea lenta a apei din cabina de dus, sunetele galgaitoare ce vin de pe teava de scurgere sau mirosurile neplacute de canalizare, sunt semne ale unui canal de scurgere infundat ce nu trebuie ignorate. Poate fi un blocaj cauzat de acumularea de resturi de sapun, murdarie si par, sau o obstructie majora in linia principala de canalizare. 

Solicita interventia rapida a unui instalator autorizat pentru a investiga sursa blocajului si a remedia situatia!

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Desfundare cabina de dus

  50 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Desfundare cabina de dus

Exista cateva metode pe care le puteti incerca pentru inainte de contactarea unui profesionist, insa eficienta acestora depinde de gradul de complexitate al problemei. Poti turna apa fierbinte pe canalul de scurgere al cabinei de dus, poti utiliza o pompa de desfundat, poti folosi solutii preparate in casa pe baza de otet si bicarbonat de sodiu, sau poti incerca produse chimice pentru desfundare. 

Este indicat insa sa apelezi intotdeauna la un profesionist. Desfundarea necorespunzatoare a unui canal de scurgere poate provoca alte daune, poate agrava blocajul si poate fi periculoasa pentru sanatate. 

Pentru eliminarea blocajelor si indepartarea tuturor reziduurilor, un instalator calificat poate interveni cu un sarpe mecanic actionat electric, aparat cu jet sub presiune sau un dispozitiv cu aer comprimat. Pentru identificarea cu exactitate a locului si a cauzei blocajului, va utiliza inspectia video.

Apeleaza la instalatorii Mesterul Casei pentru interventii rapide, sigure si eficiente!

Mesterul Casei