Montaj rezervor WC

Montaj rezervor WC

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Rezervorul de WC trebuie sa prezinte siguranta in functionare, sa fie rezistent in timp, eficient, sa fie compatibil cu vasul de toaleta si sa se potriveasca cu stilul de amenajare al baii. Indiferent daca inlocuiesti un rezervor defect sau instalezi o toaleta noua, pentru a face o alegere corecta trebuie sa iei in calcul spatiul disponibil si modelul de rezervor dorit. 

Montate la inaltime, semiinaltime, pe vasul de toaleta sau incastrate in perete, trebuie sa alegi sistemul potrivit pentru a eficientiza spatiul baii si pentru a aduce un plus de confort.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj rezervor WC

  45 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj rezervor WC

Buna functionalitate a unui rezervor de WC este data nu doar de caracteristicile acestuia ci si de o instalare corecta. Respectarea specificatiilor de montaj ale producatorului, realizarea si etansarea legaturilor la sistemul de alimentare cu apa sunt esentiale pentru o functionare indelungata. Montajul pieselor componente trebuie realizat cu mare atentie, de catre profesionisti. Un instalator va dimensiona corect orificiile de evacuare, tevile de alimentare, fitingurile de imbinare si sistemul de fixare si ancorare.

Solicita unui specialist Mesterul Casei sa efectueze montajul rezervorului de WC pentru a avea siguranta unei lucrari corecte si durabile!

Mesterul Casei