Instalare masina de spalat vase

Instalare masina de spalat vase

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Masina de spalat vase este o optiune excelenta de a reduce timpul de curatare in bucatarie si de a pastra vesela curata si igienica, dar si o modalitate eficienta de economisire a apei si energiei. Incorporata sau independenta, mai mica sau mai mare, prevazuta cu numeroase functii, poti alege masina de spalat potrivita pentru a optimiza spatiul si a o integra in designul si aspectul bucatariei.

Pentru o functionare la parametri optimi, instalarea masinii de spalat vase trebuie efectuata de un instalator sanitar cu experienta in domeniu.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Instalare masina de spalat vase

  60 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Instalare masina de spalat vase

Fie ca inlocuiesti o masina de spalat vase cu una noua sau instalezi pentru prima data una, montajul acesteia trebuie facut conform instructiunilor producatorului si tinand cont de particularitatile instalatiei sanitare din locuinta. Ca si principii generale, instalarea unei masini de spalat vase trebuie sa se realizeze cat mai aproape de sistemele de racordare si evacuare, sa fie in apropierea chiuvetei si sa aibe acces la o sursa de alimentare.

Un instalator profesionist va efectua corect si sigur racordarea la reteaua de apa si la canalizare prin montarea robinetului si realizarea conexiunilor astfel incat sa nu existe scurgeri, va verifica presiunea apei si acolo unde este cazul va monta o supapa de scadere a presiunii, va instala filtre specifice unei funcționari optime, va fixa etans furtunul de evacuare pentru a preveni desprinderea acestuia in timpul functionarii masinii si se va asigura ca masina de spalat este conectata direct la o priza cu impamantarei. 

Instalatorii de la Mesterul Casei au experienta si pregatirea necesare pentru a efectua lucrari sigure si eficiente. Apeleaza cu incredere la noi!

Mesterul Casei