Montaj chiuveta

Montaj chiuveta

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
LocationsBucuresti, Ilfov

Montajul unei chiuvete trebuie facut corect, fara nicio neglijenta. Asigura-te ca alegi persoana potrivita pentru efectua acest lucru pentru a scapa de problemele care pot aparea in urma unei instalari gresite. Un specialist are experienta si abilitatile necesare pentru a realiza corect si rapid aceasta lucrare.

De ce este important ca montajul sa fie corect?

Functionarea corespunzatoare a unei chiuvete este determinata in primul rand de instalarea corecta a acesteia. Greselile de montaj sau etansarea incorecta prezinta riscul de scurgere sau chiar inundatie, limitand totodata functionalitatea chiuvetei. Prin urmare, pentru a evita complicațiile ulterioare, trebuie urmate anumite reguli pentru instalarea unei chiuvete, iar un instalator sanitar te poate ajuta.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator sanitar profesionist
 • Autorizat ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj chiuveta baie

  150-250 RON

  Instalator sanitar

 • Montaj chiuveta bucatarie

  150-250 RON

  Instalator sanitar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj chiuveta

Chiuveta este element important atat din punct de vedere estetic, dar mai ales functional. Prin urmare, este esential sa te asiguri ca faci alegerea corecta in ceea ce priveste caracteristicile si designul acesteia dar, pentru a te bucura de o buna functionalitate este necesar ca instalarea sa se realizeze corect, in conformitate cu specificatiile producatorului si regulile in domeniul instalatiilor sanitare.

Fixarea chiuvetei in spatiul destinat, realizarea tuturor conexiunilor si etansarea corespunzatoare, sunt lucrari pe care trebuie sa le incredintezi doar unui instalator autorizat. 

Un montaj incorect al sistemului de scurgere poate cauza blocaje ce duc la aparitia mirosurilor neplacute in locuinta si la grave probleme de drenare a apei reziduale.

Daca iti doresti o interventie rapida si eficienta apeleaza cu incredere la instalatorii Mesterul Casei.

Mesterul Casei