Dispozitivul cu hidrojet - o metoda eficienta de desfundare a canalelor de scurgere

Canalele de scurgere infundate reprezinta o amenintare majora pentru integritatea structurala a locuintei, dar si pentru sanatatea familiei.

Fara un drenaj facil, apele uzate se pot intoarce in locuinta si pot cauza inundatii deteriorand fundatia si alte componente structurale ale acesteia. Scurgerile blocate favorizeaza de asemenea aparitia mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. Din fericire, echipamentele si instrumentele pentru desfundare canalizare de care dispune un instalator profesionist permit remedierea eficienta si rapida a problemelor pe care le genereaza un canal de scurgere infundat.

Dispozitivul cu hidrojet este o metoda inovatoare de curatare pentru conductele de scurgere si canalizare, care presupune directionarea apei cu o inalta presiune printr-un furtun si o duza speciala pentru a curata resturile si depunerile acumulate pe tevi. 

In plus, pentru a creste eficienta procesului de curatare, un instalator profesionist in desfundare canalizare va efectua mai intai o inspectie video a canalului de scurgere si a conductei de canalizare. Aceasta inspectie ajuta la determinarea severitatii blocajului, la identificarea locatiei acestuia si la verificarea tevilor deteriorate. Iata principalele avantaje ale utilizarii dispozitivului cu hidrojet:

Este non-invaziv 

Curatarea canalelor de scurgere cu aparatul cu hidrojet nu implica o actiune invaziva asupra componentelor instalatiei sanitare sau asupra pardoselii. Operatiunea presupune introducerea furtunului cu apa cu presiune pe caile de acces la canalizare existente si curatarea acestora fara a afecta structura locuintei.

Ofera o curatare eficienta 

Presiunea apei are o eficienta ridicata in deblocarea si curatarea scurgerilor. Fluxul apei uzate este restabilit iar canalele isi reiau functionalitatea. Pentru a detecta cu precizie locatia blocajului, este utilizata camera video.

Te ajuta sa economisesti bani

Desi costul utilizarii dispozitivului cu hidrojet poate fi mai ridicat fata de metodele clasice, pe termen lung acesta te ajuta sa economisesti bani. Oferind o curatare in profunzime, acesta asigura curgerea lina a apei uzate si reduce riscul aparitiei inundatiilor, protejadu-te in felul acesta impotriva costurilor ce le implica viitoarele reparatii.

Este prietenos cu mediul

Este o metoda de curatare care nu implica utilizarea de substante chimice sau alte produse distructive pentru mediu, fiind astfel o tehnica ecologica de deblocare a canalelor de scurgere.

Ofera flexibilitate

Spre deosebire de alte metode de desfundare, hidrojetul este eficient si pentru locurile greu accesibile din canalizare. Flexibilitatea echipamentului protejeaza instalatiile sanitare si, de asemenea, garanteaza rezultate rapide si sigure.

Este igienic

Canalele de scurgere blocate sunt un mediu propice dezvoltarii bacteriilor. Deblocarea si curatarea acestora cu jet de apa cu presiune inalta asigura totodata igienizarea tevilor si reduce riscul de infectii.

Desfundarea canalelor de scurgere cu ajutorul dispozitivului cu hidrojet este o solutie ce ofera rezultate rapide, eficiente si rezultate pe termen lung. Daca te confrunti cu probleme recurente de blocare a scurgerii, este recomandat sa apelezi la un instalator profesionist care foloseste aceasta tehnologie. Acesta va identifica natura exacta a blocajului si va oferi solutii complete de desfundare si igienizare a canalelor de scurgere. 

Mesterul Casei