De ce sa instalezi o cabina de dus noua?

Exista multe motive pentru a schimba cabina de dus. Poate este deteriorata si nu functioneaza la fel de bine ca inainte? Sau poate este un model vechi si iti doresti o modernizare? Oricare ar fi motivele este bine sa stii si ce avantaje are:

Functionalitate imbunatatita. Dusurile moderne sunt dotate cu mai multe functii si caracteristicii pentru a asigura confortul si siguranta, facandu-le o investitie utila in orice casa. Daca esti nemultumit de modul de functionare al dusului tau, atunci o inlocuire a acestuia cu un model nou si performant ar putea fi exact solutia de care ai nevoie.

Aspect modern. Renovarea unei bai este o modalitate de a imbunatati aspectul acesteia, iar un dus nou si modern va da un plus de eleganta, oferindu-ti totodata un spatiu reconfortant si atractiv.

Mai mult spatiu disponibil. Profiti la maximum de spatiul baii tale? Înlocuirea dusului ar putea fi o modalitate de a crea spatiu suplimentar si de a te bucura de o baie mai bine proiectata. Cu mult spatiu de depozitare, baia va arata mai deschisa si mai spatioasa.

Creste valoarea locuintei. Multe tipuri de imbunatatiri aduse locuintei adauga valoare acesteia, iar renovarea baii este una dintre ele. Nu numai ca poate fi mai atractiva pentru potentialii cumparatori, dar asigura si o buna functionalitate pe termen lung. Un design elegant, modern va face o impresie deosebita.

Timpul petrecut in baie ar trebui sa fie linistitor si relaxant. Fiind una dintre cele mai folosite incaperi dintr-o locuinta, multi proprietari doresc sa-si amenajeze baile cat mai confortabil si cu un design placut. Daca te gandesti sa aduci o imbunatatire baii tale prin inlocuirea accesoriilor sanitare, este indicat sa apelezi la instalatori autorizati. Alege pentru montaj cabina dus un profesionist care poate realiza o lucrare de calitate indiferent de marca sau modelul de dus.

De ce este important ca montajul sa fie corect realizat?

Procesul de instalare a dusului implica mai mult decat montarea pe pozitie a unitatii. Aspectele estetice ale noului dus nu vor conta daca nu-l poti folosi eficient. Conexiunile la instalatiile sanitare trebuie efectuate in siguranta si cu precizie, astfel incat sa fie evitate problemele ce pot aparea cu presiunea sau scurgerea apei.
O instalatie sanitara izolata necorespunzator duce la aparita umiditatii, a mucegaiului si a altor probleme determinate de infiltrarea apei, de aceea este esential sa apelezi la un profesionist pentru montaj cabina dus.
Un instalator cu experienta te va putea ajuta sa imbunatatesti siguranta si eficienta spatiului din baie prin inlocuirea sau instalarea unei noi cabine de dus tinand cont de reguli specifice si caracteristicile produsului.
Indepartarea cazii de dus vechi, instalarea capetelor de dus si a robinetilor noi, inlocuirea garniturilor sau a conductelor de dus, sunt principalele etapele de montaj cabina dus ce trebuie parcurse cu maxima atentie si responsabilitate, astfel incat dusul sa functioneaze eficient odata ce instalarea este finalizata.
Fie ca iti doresti mai mult confort, o intretinere mai usoara, siguranta in utilizare sau cresterea valorii casei, investitia intr-un dus nou este excelenta. Un instalator calificat te poate ajuta cu o montaj profesionist.

 

Mesterul Casei