Reparatii aragaz

Reparatii aragaz

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
CategoryInstalatii gaze
LocationsBucuresti, Ilfov

Un aragaz functional este o necesitate. Insa, ca orice alt electrocasnic in timp se poate uza si pot aparea defectiuni. Desi cele mai multe dintre ele pot fi reparate cu usurinta, riscurile pe care le implica sunt insa foarte mari. Identificarea si interventia rapida in astfel de cazuri este importanta pentru siguranta familiei si integritatea locuintei.

Arzatoare care nu se aprind sau flacara este instabila si palpaie, butoane care nu mai functioneaza, miros de gaz in incapere, sunt semne care indica necesitatea interventiei unui specialist.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician-instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Reparatii aragaz

  50 RON

  Instalator gaze

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Reparatii aragaz

Fisurarea furtunului de alimentare, slabirea garniturilor de etansare, infundarea canalului de circulatie a gazului sau defectarea termocuplei sunt cele mai des intalnite probleme de functionare ale unui aragaz. Cu cat aragazul este mai vechi, cu atat posibilitatea aparitiei unor defectiuni este mai mare, iar lucrurile trebuie indreptate fara intarziere.

Un aragaz defect poate genera scurgeri de gaze, care, acumulate in spatii inchise, provoaca intoxicatii  sau explozii, iar urmarile pot fi unele tragice. Solicita interventia rapida a unui instalator autorizat pentru a nu pune in pericol siguranta familiei sau a locuintei!

Apeleaza cu incredere la instalatorii Mesterul Casei! Experienta si pregatirea lor sunt garantia unei lucrari gestionate cu integritate si profesionalism.

Mesterul Casei