Montaj aragaz

Montaj aragaz

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
CategoryInstalatii gaze
LocationsBucuresti, Ilfov

Aragazul este indispensabil in orice locuinta si are o durata de viata de aproximativ 10-15 ani. Chiar si cu o curatare si intretinere regulata, acestea se uzeaza in timp si va incepe sa dea semne ca este timpul pentru unul nou. 

Arzatoare care nu se incalzesc corespunzator, miros de gaz in incapere, butoane care nu mai functioneaza sau aragazul nu mai porneste, sunt semne care indica necesitatea unei schimbari. Indiferent de tipul sau modelul acestuia, pentru o buna functionalitate este important ca instalarea acestuia sa fie facuta corect.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Electrician / Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Montaj aragaz

  100-200 RON

  Instalator gaze

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Montaj aragaz

Montajul aragazului trebuie realizat de personal autorizat. Instalatorul va opri alimentarea cu gaz si se va asigura ca nu exista scurgeri. Va deconecta cu atentie vechiul aparat si va efectua o inspectie a tevilor si supapelor inainte de instalarea aragazului nou. Orice neregula este identificata si remediata pentru o functionare sigura si eficienta. Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din inox si 2 robineti de gaz, iar in cazul aparatului cu senzor de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Operatiunea de instalare sau reparare a unui aragaz trebuie facuta de catre instalatori autorizati ANRE in conformitate cu Normativul de gaze si specificatiile producatorului.

Indiferent de marca sau tipul aragazului, instalatorii de la Mesterul Casei vin in sprijinul tau cu servicii sigure si profesioniste.

Mesterul Casei