Instalator non-stop

Instalator non-stop

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE

  Multe situatii de urgenta a instalatiilor sanitare se intampla fara niciun avertisment. Noaptea tarziu sau in weekend, atunci cand te astepti mai putin, te poti confrunta cu probleme care necesita atentia unui instalator profesionist. Acestea nu afecteaza doar integritatea locuintei ci pot avea si impact asupra sanatatii familiei. 

  Tevile vechi, echipamentele si accesoriile uzate, lucrarile efectuate de personal necalificat, precum si o intretinere neadecvata sunt principalele cauze ale unei functionari defectuoase a instalatiilor sanitare.  Apeleaza la serviciile unui instalator disponibil 24/7 pentru a remedia problema si a asigura siguranta locuintei si a familiei!

  Solicita acum un mester!

  Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

  Solicita acum

  Avantaje

  • Factura fiscala
  • Lucrari garantate 24 luni
  • Instalator autorizat ANRE
  • Autorizatie ANRE
  • Asigurare de raspundere civila (daune)
  • Echipe certificate ISO

  Preturi orientative

  • In functie de lucrare

   Instalator sanitar

  Despre preturile orientative.

  In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

  De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

  Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

  De ce sa alegi Mesterul Casei?

  Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

  Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

  Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

  Solicita acum un mester!

  Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

  Solicita acum

  Instalator non-stop

  Apa poate provoca daune mobilierului, pardoselilor, dulapurilor si chiar izolatiei si structurii casei daca nu se intervine rapid intr-o situatie de urgenta. 

  Daca s-a spart o teava, apa uzata se revarsa in locuinta prin canalele de scurgere sau toaleta este infundata, contacteaza imediat un instalator non-stop. Disponibil pentru a interveni in orice moment al zilei acesta detine instrumente si echipamente specifice pentru a te ajuta intr-o situatie urgenta.

  Apeleaza cu incredere instalatorii profesionisti de la Mesterul Case! Ai siguranta ca problemele instalatiilor sanitare sunt rezolvate in timp util si eficient.

  Mesterul Casei