Verificare / sigilare apometre

Verificare / sigilare apometre

Interventie in 24h Autorizare ANRE
Interventie in 24h Autorizare ANRE
CategoryApometre
LocationsBucuresti, Ilfov

Apometrele sunt dispozitive cu ajutorul carora poti eficientiza si rationaliza consumul de apa. Au rolul de a masura cu exactitate cantitatea de apa consumata si sunt necesare atat pentru consumatorii casnici cat si pentru cei industriali.

Montarea, sigilarea si verificarea acestora se efectueaza doar de catre persoane autorizate de catre Biroul Roman de Metrologie Legala.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Avantaje

 • Factura fiscala
 • Lucrari garantate 24 luni
 • Instalator autorizat ANRE
 • Autorizatie ANRE
 • Asigurare de raspundere civila (daune)
 • Echipe certificate ISO

Preturi orientative

 • Verificare / sigilare apometre

  50 - 250 RON

  Instalator saniar

Despre preturile orientative.

In ceea ce priveste instalatiile aflarea unui pret exact fara constatarea complexitatii lucrarii la fata locului este destul de complicat si implica si talente de ghicitoare.

De aceea iti aratam aici cateva preturi pentru lucrari de complexitate medie. Pretul final platit de tine poate fi mai mare sau mai mic.

Tot ce iti putem garanta este ca mesterul iti va spune pretul exact inainte de inceperea lucrarii.

De ce sa alegi Mesterul Casei?

Pe scurt: pentru ca e mai simplu.

Incercam sa te scutim de sarcina de a contacta mai multi mesteri, de a verifica disponibilitatea si calitatea serviciilor. Iti alegem un mester cu rating bun, cu preturi corecte si cu interventii rapide. Da. Chiar exista astfel de mesteri.

Fara rabat de calitate, cu lucrari garantate si facturate. Fara targuieli si costuri ascunse.

Solicita acum un mester!

Iti gasim un mester disponibil care te va suna imediat. Tu decizi apoi daca oferta acestuia este avantajoasa.

Solicita acum

Verificare / sigilare apometre

Sigilarea apometrelor certifica executarea corecta a lucrarii de montaj sau inlocuire si este efectuata doar de catre instalatori atestati ANRE care vor elibera, conform reglementarilor in vigoare, un proces verbal de sigilare. Se poate realiza cu sigilii din policarbonat inscriptionate prin tehnologie laser cu o serie unica, cu sigilii de plumb stantat sau cu sarma otelita speciala. Sigiliul trebuie sa fie rezistent in timp pentru a nu cadea sau a nu se rupe.

Verificarea metrologica a apometrelor este o obligatie care-i revine fiecarui proprietar. Pentru apometrele de apa calda, termenul limita la care trebuie facuta verificarea este de patru ani, in timp ce, pentru cele de apa rece, perioada se extinde pana la sapte ani. Verificarea se efectueaza insa si in cazul in care se constata inregistrari gresite ale acestora. Astfel, pentru a nu plati mai mult decat consumi, apeleaza la o echipa autorizata pentru verificarea metrologica a apometrelor.

Contacteaza instalatorii autorizati ANRE de la Mesterul Casei pentru a avea garantia unor lucrari sigure, rezistente si corecte!

Mesterul Casei