Archive: Arhive: <span>Listings</span>

  1. Home
  2. listing
Filter

Servicii desfundare

Serviciile profesionale de desfundare canalizare devin esențiale pentru menținerea unei infrastructuri eficiente și prevenirea problemelor.

afla mai mult

Instalatii gaze asociatii propietari

Specialiștii în instalatii gaze vor efectua inspecții detaliate pentru a identifica orice defecțiune sau deteriorare a sistemului de gaze.

afla mai mult

Instalatori asociatii de proprietari

Asigurarea unei bune functionalitati a istalatiilor sanitare, termice si de canalizare dintr-un bloc de locuinte este o prioritate pentru orice asociatie de proprietari.

afla mai mult

Inlocuire tevi

O instalatie sanitara si termica bine realizata are un efect semnificativ asupra confortului locuintei dar si asupra sanatatii si sigurantei familiei.

afla mai mult

Instalatori autorizati non-stop

Situatiile de urgenta ale instalatiilor sanitare necesita interventia unui instalator disponibil 24/7 pentru a remedia problema si a asigura siguranta locuintei si a familiei.

afla mai mult

Electrician non-stop

Siguranta familiei si a locuintei este esentiala. Solicita interventia unui electrician non-stop cand te confrunti cu o problema electrica urgenta!

afla mai mult

Montaj plita pe gaz

Cu un grad ridicat de popularitate, plitele pe gaz ofera un raport pret/performanta foarte apreciat. Pentru o buna functionalitate si o utilizare fara riscuri, montajul trebuie efectuat de personal calificat si autorizat!

afla mai mult

Electricieni asociatii de proprietari

Functionalitatea si siguranta sistemului electric sunt esentiale pentru orice locuinta. Daca nu este intretinut si exploatat corespunzator, acesta prezinta un risc ridicat de incendii sau socuri electrice.

afla mai mult

Electrician urgente

Urgentele electrice necesita interventie imediata. Pentru orice problema de natura electrica soliciti interventia urgenta a unui electrician.

afla mai mult

Instalator urgente

Problemele instalatiilor sanitare nu numai ca sunt frustrante si neplacute, ci pot cauza daune majore proprietatii.

afla mai mult
Mesterul Casei